Selskabsmenuer

FORRETTER –  Alle priser er inkl. brød og smør  
   
Store rejer, salat, grønne asparges og rød dressing  kr. 110,-
   
Tunmousse med crispy marineret asparges   kr. 95,-
   
Laksefarseret rødtunge m/ havesyresauce og croutons kr. 135,-
   
Piri Piri, hummerhalestuvning m/svampe på smørristet brød  kr. 135,-
   
Laksetetar med rygeostecreme, agurk og krydderurter kr. 105,-
   
Kyllingesalat med karrydressing, ananas og ristet bacon kr. 95,-
   
Seranoskinke, lækker salat med parma reggiano og pesto  kr. 105,-
   
Røget dyrekølle med melon, ristede østershatte og spinatsouffle kr. 135,-
   
Tarteletter med høns i asparges kr. 95,-
   
Fransk løgsuppe kr. 105,-
   
Oksekødsuppe med kød- og melboller  kr. 105,-
   
Flødelegeret aspargessuppe kr. 105,-
   
Svampesuppe med cognac kr. 105,-
   
Flødelegeret fiskesuppe med havets fisk tilsmagt med pernod kr. 125,-
   
   
HOVEDRETTER  
   

Rosmarinkrydret svinefilet m/dijonsauce, petit kartofler,

bagt tomat, agurkekompot og syltet tranebær

kr. 195,-
   

Svinekam stegt som vildt, med hvide og brunede kartofler,

vildtsauce, waldorfsalat, agurkesalat og 
tyttebær

kr. 195,-
   
Flæskesteg, rødkål, brunede og hvide kartofler og surt  kr. 189,-
   

Saltskinke med sprød svær, pikant flødekartofler og lækker grøn salat

med semi dried tomater, ristede kerner og feta 

kr. 185,-
   

Sennepsmarineret poussin med sprød krumme, portvinsfond,

rosé champignons, hasselback kartoffel og årstidens garniture 

kr. 205,-
   
Sprængt and med petit kartofler, grøntsager, peberrodsauce og rørt smør  kr. 205,-
   

Urtefarseret kalvefilet med sauce glace, pommes Anna og spæde grøntsager 

kr. 215,-
   

Kalvesteg stegt som vildt, hvide og brunede kartofler, vildtsauce,

waldorfsalat og syltede tranebær 

kr. 215,-
   

Braiseret oksesteg med glasserede perleløg, smørstegte bønner,

petit kartofler, skysauce, surt og sødt 

kr. 195,-
   

Helstegt oksefilet med krølfedt, bagt tomat med rodfrugtpuré,

årstidens garniture, råstegte kartofler og sauce bordelaise 

kr. 245,-
   

Cavery – oksefilet, skinke- og lammekølle med råstegte kartofler,

valgfri sauce, lammefond og to slags lækre salater 

kr. 285,-

 

   

Rosastegt oksemørbrad med vildtsvampesauce,bagt sellericreme,

årstidens kartoffel og garniture

kr. 298,-
   
Indbagt laks med urtecreme, vilde ris, salat  kr. 235,-
   

Kongenshus lammeryg med sprød persille, bagte pommes croquettes,

glaseret grønt, lammefond og mintgelé 

kr. 285,-
   
Krondyrfilet med ristede østershatte, hasselbach kartoffel, vildtglacé, rustik waldorffsalat og Kongenshus tyttebær  kr. 310,-
   
   
DESSERTER  
   

Hjemmelavet is med råmarineret frugt 

kr. 95,-
   
Valnøddeis med små vandbakkelser  kr. 125,-
   
Grand Marnier soufflé med syltet kumquats  kr. 125,-
   
Citronfromage  kr. 95,-
   
Pannacotta med søde, crispy gulerødder og cremede bær  kr. 95,-
   
Frugttærte med limerørt creme fraiche  kr. 105,-
   
Vandbakkelse med rørt is, blandet bær og chokoladesauce  kr. 105,-
   
Fløderand med marineret frugt og chokoladepynt  kr. 95,-
 
Desserttallerken med dessertkage, eksotisk frugt, is og coulis af bær kr. 139,-
   
Kroens pandekager med vaniljeis  kr. 105,-
   
   
NATMAD  
   

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder 

kr. 95,-
   
Pandekager med skinkefyld og salat kr. 95,-
   
Æggekage med stegt flæsk, purløg og rødbeder  kr. 115,-
   

Charcuteribræt med tre slags pålæg hertil diverse tilbehør og godt,

hjemmebagt brød 

kr. 115,-
   
Hjemmebagte grovboller med pulled pork, tzatziki og grønt  kr. 115,-
   
Supper – se under forretter