<

Sæson menu15-02-2016 - 14:00

 

 


 

 

Sæsonmenu Oktober

 

Laksefarseret rødtunge m/ havesyresauce  

 

Oksetournedos m/ nye kartofler, spæd grønt & sauce bordelaise  

 

3 slags oste fra nær og fjern m/ syltet tilbehør 

 

Dagens desserttallerken  

 

2 retter 375,-

3 retter 425,-

4 retter 495,-

 

Kun mod forudbestiling 

-------------------------------------------------------------------------
 

Sæsonmenu November
 

Stegt torsk med Beurre Blanch og urter i Julienne 

 

Krondyrfilet med Pommes Anna, vildtglace og garniture

 

3 slags oste fra nær og fjern m/ syltet tilbehør 

 

Hasselnøddekage med hvid chokolade ganache og vaniljeis

 

2 retter 375,-

3 retter 425,-

4 retter 495,-

 

Kun mod forudbestiling 

 

 

 

 

<